Kanlıçay Doğa Yürüyüşü 6. Sınıflar (Ekim-2010)

FAALİYET RAPORU
FAALİYETİN
Adı : Kanlıçay Şelalesi
Katılanlar : 6A ve 6B öğrencilerinden (8 öğrenci ve 2 veli)
Tarih : Ekim 2010
Ulaşım : Özel araç minibüsle sağlandı.
Güzergah : Karapürçek yolundan, Kanlıçay Köyüne
Tedarik : Bütün ihtiyaçlarımızı Adapazarı ‘ndan karşıladık.
Süresi : 3 saat yürüyüş
Günlüğü : Sabah 9 da okulumuzun önünden hareket ettik. Kısa sürede Kanlıçay Köyüne ulaştık. Köy meydanı na yakın kamp alanını geçerek köy yolundan aracımızla ilerledik. Havanın kapalı olmasından dolayı yolu kısaltmak amacıyla araçla gidebileceğimiz yere kadar gittik. İlk su bendine 2 km kala aracımızı uygun yere bıraktık ve çamurlu yollara koyulduk. 1,5 saat sonra derelerden geçerek şelaleye ulaştık. Fotoğraflarımızı çektikten sonra vakit kaybetmeden ve sağanak yağmura yakalanmadan mesire alanındaki kapalı kamp alanına ulaştık. Kamp ateşimizi yakıp sucuklarımızı pişirdik. Hem ısındık hem de doyduk.